DIN ÆDELSTENSEKSPERT

Gennem 30 år har Carré arbejdet med over 900 forskellige ædelsten. Vi bruger altid ægte ædelsten i vores smykker, både fordi de er ekstremt smukke, men også for at give de spirituelle og manifesterende kræfter videre til dig, der bærer et Carré smykke.

Hvis du vil lære mere om ædelsten og deres historie, spirituelle kræfter, symbolik og gemmologi, kan du gå på opdagelse i vores store Ædelstensleksikon.

HVAD ER ARCHIVE?

Vi er gået på opdagelse i vores egne arkiver, hvor der er en del smukke smykker fra tidligere kollektioner, vi synes der er værd at dele med dig igen - og du kan nyde 30% rabat.

Vi skifter kurateringen af smykkerne ud hver anden måned, og der tilføjes og fjernes løbende nye smykker - så skynd dig at få fat på dine favoritter.

Juni-Juli er der fokus på sommerens smukkeste ædelsten - nemlig Turkis, Koral, Ferskvandsperler, Blå Topas, Solsten, Amazonit og mange andre ægte ædelsten, der får dig i sommerhumør.

Shop alle smykker på Archive her

$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });