På mange måder deler den legende kombination af farverige ædelstene kunstnerens udtryk for farve, komposition og følelse. For at fejre denne forbindelse har Carré Jewellery kommissioneret en håndmalet skulptur af den talentfulde kunstner, Marie Rud Rosenzweig. 30 unikke og nummererede skulpturer er udstillet i vores butikker og kan købes.

Marie Rud Rosenzweig er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2022 og har tidligere studeret på Universität der Künste i Berlin og Düsseldorf Kunstakademi. Marie arbejder med maleri, installation og tekst – lige nu er hun aktuel med udstillingen Kipple på GL STRAND i København. Som niece til CEO og grundlægger af Carré Jewellery, Shiri Rosenzweig, har Marie bidraget til Carrés visuelle identitet i mange år.

Hendes kunstneriske arbejde for Carré omfatter blandt andet at male flagskibsbutikken i hjertet af København og skabe 20 unikke collager, der dekorerer vores smykkeæsker og gaveposer samt vores butiksvægge. Shiri og Marie finder fælles fodslag – ikke kun gennem deres nære familierelation – men i deres fælles passion for farve og komposition.

Skulpturerne er støbt af Peter Funder på Brdr. Funder. Et state-of-the-art støbeværksted, der arbejder med danske og internationale kunstnere samt større restaureringsprojekter i Danmark og udlandet. Brdr. Funders historiske værksted ligger stadig i hjertet af København.