MORS DAG GIVEAWAY

Bær kærligheden helt tæt på hjertet med et vedhæng. Vælg et
vedhæng og en kæde fra vores webshop med en ædelsten, der symboliserer en Moderfigur eller manifestation i dit liv, som du ønsker at bære tæt på dit hjerte.

Find den ædelsten, der symboliserer din rejse her.

REGNBUE MÅNESTEN

Ædelstenen for moderskab, nye begyndelser & omsorg. Regnbue Månestenen er den perfekte gave til din mor eller dig selv, med sin fine symbolik og smukke mælkede lys i stenen.

Carré har lanceret en kollektion, der hedder MY PRECIOUS MOM i 10-karat solidt guld, sat med den eksklusive Regnbue Månesten.

Se hele kollektionen her

VILKÅR OG BETINGELSER

Dette giveaway begynder d. 18.04.2024, og den sidste chance for at deltage er den 10.05.2024 kl 11:00.

Vinderen vil blive trukket blandt medlemmer af vores nyhedsbrev, kl 12:00 d. 10.05.2024, og vil blive kontaktet direkte via den email, der er anvendt til at deltage.

Bliver du trukket som vinder, har du frit valg af ringe, som findes på Carre.dk eller i vores butikker. Vi tager forbehold for, at enkelte produkter er udsolgte, hvor det er muligt at vælge et andet smykke. Tjek hjemmesiden for lagerstatus inden du vælger din præmie.

Krav for at deltage:

Skriv dig op til vores nyhedsbrev via. formularen i toppen af denne side, eller anden formular, du skal være skrevet op til nyhedsbrevet på tidspunket, hvor vi trækker en vinder. Melder du dig fra igen inden konkurrencens udløb, deltager du ikke i konkurrencen.