I fejring af Mors Dag 2023 lancerer vi My Precious Mom; den perfekte ’forever-gift’ til moren i dit liv. Kollektionen består af en række limited edition smykker med Regnbue Månesten - ædelstenen for moderskab, omsorg, kærlighed og nye begyndelser. Smykkerne er fremstillet i 10-karat solidt guld med små facetslebne Regnbue Månesten – det perfekte kærlighedssymbol til din mor, en kommende mor eller en moderlig figur i dit liv.

SHOP MY PRECIOUS MOM

Udover at symbolisere moderskabet, er Regnbue Månestenen en enormt smuk ædelsten med et unikt farvespil. Dens indre struktur gør, at måden lyset kastes rundt i ædelstenen på, skaber regnbuefarvede reflekser i den ellers mælkehvide ædelsten. Månesten er en del af mineralgruppen feldspat og udvindes ofte i Australien, Indien, Sri Lanka og USA.

LÆS MERE OM MÅNESTEN

My Precious – Mom smykkerne er fremstillet i 10-karat solidt guld, der er certificeret Conflict-Free og dermed markeret med vores Gold Badge 417. 10-karat solidt guld indeholder 41,7% rent guld og resten består af bindemetaller som f.eks. sølv. Smykker i 10-karat solidt guld er massive smykker, der ikke er har en overfladebehandling, der slides af med tiden. Bliver de lidt mørke kan de let pudses, men ellers holder de deres farve igennem hele livet.

LÆS MERE OM THE GOLD BADGE