EN VERDEN AF ÆDELSTEN

Jeg elsker ædelsten: Deres farver er helt fantastiske gaver fra naturens hånd. Alene, eller bedre, i kombination med hinanden, skaber de en farverig magi ved at fremhæve hinandens nuancer. Det er det, jeg elsker allermest ved at lave smykker. Jeg vil hermed invitere dig med på min rejse ind i en verden af ædelsten.

Egenskaber

 

Rhodochrosit findes i de dejligste lyserøde farver og har delikate bånd af rød og hvid, der flagrer silkeblødt igennem ædelstenen. Dens fine navn stammer fra græsk og betyder ”rose farvet”. Jeg synes at rhodochrosittens bløde og legesyge udseende fremstår særligt smukt når ædelstenen cabochon slibes. Læs videre, hvis du vil vide mere om den udsøgte rhodochrosit!

♡ Shiri

--

Spiritualitet

De spirituelle kvaliteter for rhodochrosit inkluderer: Venlighed, tolerance, kærlighed og tilgivelse. Rhodochrosit siges at være en ædelsten der vil fylde sin bærer med medfølelse og barmhjertighed. Denne lyserøde ædelsten menes derfor at skabe god forbindelse med din bløde side. Rhodochrosit siges at være en hjerteåbner, der vil hjælpe dig igennem livsforandringer med åbne arme. Ædelstenen forbindes også med kreative evner og menes at få nye idéer til at opstå.

--

Historie

Den smukke rhodochrosit ædelsten blev populær i 1930'erne. Her blev den ofte brugt til at skabe dekorative genstande.

--
Legende

En Inka legende fortæller at rhodochrosit ædelstenen var forstenet blod af Inkaernes forfædre. Dette betød at ædelstenen fik kælenavnet ”Inka rose”.

--

Gemmologi

Rhodochrosit er kendt for sin rose lyserøde farve med røde og hvide bånd. Rhodochrosit kan også forekomme i brune og gule toner. Farven i den pink rhodochrosit opstår når elementet mangan er til stede under dannelsen. Denne ædelsten kan være lidt skrøbelig og er kategoriseret på 3.5-4 på Mohs hårdhedsskala. Rhodochrosit kan udvindes i Sydafrika, Rusland, Sverige, Italien, Mexico, Argentina, Brasilien, Canada og USA.

Hvad giver man til personen, der har alt? Find årets konfirmationsgaver, smykket til brylluppet og meget mere. Klik ind på de forskellige gaveguides, og få et skræddersyet udvalg af gaver til din gavesituation.

Enter heading

Enter subheading

$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });