Billede af en facetslebet rød granat og en rå rød granat ædelsten på beige baggrund

HVAD ER ET RUBINBRYLLUP?

Et Rubinbryllup er et pars 40 års bryllupsdag. Denne store dag er symboliseret af ædelstenen rubin, som typisk bliver givet som gave til parret i form af et smykke. Ædelstenen, Rubin, symboliserer en 40 års bryllupsdag hvorfor et smykke sat med den smukke ædelsten er en betænksom og symbolsk gave.

Find din bryllupsdag her

Kvinde med guldbelagte øreringe fra carré med røde sten. De lange øreringe og den lille ørestik er sat med ædelstenen rød granat

HVAD GIVER JEG I GAVE TIL ET RUBINBRYLLUP?

Rubinen er en kostbar ædelsten, og er derfor også dyrere som gave. Derfor kan man også give smykkegaver med andre røde ædelstenen. Her er den Røde Granat også en smuk og symbolsk ædelsten.

Granaten symboliserer passion, hengivenhed, sensualitet og selvtillid. Granat er derfor en ægte power ædelsten - både i kærlighed og arbejde.

Du kan lære mere om Granaten og shoppe alle smykker med Granat her.

GAVEIDEER TIL RUBINBRYLLUP

Skal du til et rubinbryllup, men mangler inspiration til den perfekte gave? Se vores mange gaveguides og find det helt rigtige.

En facetslebet rubin og en rå rubin ædelsten på beige baggrund
DEN STORE GESTUS
Stort perlevedhæng fra Carré med en stor barok ferskvandsperle på en paperclip kæde
$(document).ready(function() { $('body').on('click', '[name="checkout"], [name="goto_pp"], [name="goto_gc"]', function() { if ($('#agree').is(':checked')) { $(this).submit(); } else { alert("You must agree with the terms and conditions of sales to check out."); return false; } }); });