EN VERDEN AF ÆDELSTEN

Jeg elsker ædelsten: Deres farver er helt fantastiske gaver fra naturens hånd. Alene, eller bedre, i kombination med hinanden, skaber de en farverig magi ved at fremhæve hinandens nuancer. Det er det, jeg elsker allermest ved at lave smykker. Jeg vil hermed invitere dig med på min rejse ind i en verden af ædelsten.

Egenskaber

 Tiger øje tilhører den højt elskede kvarts familie. Ligesom den majestætiske tiger, forbindes denne ædelsten med styrke og mod. Hver enkelt ædelsten har et unikt udseende og viser forskellige variationer af striber. Bær tiger øjet ude i solen og oplev hvordan dens gyldne og brune striber skinner. Læs videre, hvis du vil vide mere om det charmerende tiger øje!

♡ Shiri 

 

--

Spiritualitet

De spirituelle kvaliteter for tiger øje inkluderer: Styrke, mod, udholdenhed og fokus. Tiger øje siges at være en kraftfyld ædelsten, der styrker din beslutsomhed. Denne ædelsten menes at gøre dens bærer både modig og tålmodig. Disse kvaliteter gør også tiger øjet til en fantastisk problemløser.

--

Historie

I det gamle Egypten forbandt man tiger øje med guderne for sol og land, Ra og Geb. Ædelstenen dekorerede derfor ofte øjnene på gamle Egyptiske statuer.

--

Gemmologi

Tiger øje er en del af kvarts familien. Dens smukke lag af brune nuancer, forekommer når jern er til stede under dannelsen af ædelstenen. Tiger øje kan vise det optiske fænomen, chatoyance, der viser sig som en stribe af reflekteret lys hen over ædelstenens overflade. Denne ædelsten er kategoriseret på 7 ifølge Mohs hårdhedsskala, sammen med resten af kvarts familien. Tiger øje kan udvindes i Sydafrika, Sri Lanka, Brasilien, Australien, Namibia, Myanmar, Indien og USA.

Hvad giver man til personen, der har alt? Find årets konfirmationsgaver, smykket til brylluppet og meget mere. Klik ind på de forskellige gaveguides, og få et skræddersyet udvalg af gaver til din gavesituation.

Enter heading

Enter subheading